text.skipToContent text.skipToNavigation

Nu öppnar Norrbotten Stål med nytt lager och nya arbetstillfällen i Luleå

Norrbotten Stål är ett nystartat företag som den 1 juni slog upp portarna till det nya lagret på 2400 kvadratmeter på Ektjärnsvägen i Luleå. Norrbotten Stål erbjuder kunder inom bygg- och verkstadsindustrin stål och metaller samt bearbetningstjänster såsom kapning, blästring och målning.       

Rekrytering pågår

På det nya lagret i Luleå kommer det att arbeta 10 medarbetare och för tillfället rekryteras både lagerpersonal och säljare.  

– Vi har arbetat hårt det senaste halvåret och det känns nu fantastiskt att vi nu kan öppna upp ett lager med tillhörande säljkontor och samtidigt skapa nya arbetstillfällen i Luleå kommun. Det känns också underbart att kunna förse Norrbotten som region och den lokala industrin med kvalitetsstål, metaller och en effektiv logistikkedja, säger Urban Lyxell, VD på Norrbotten Stål.

Det lokala är viktigt

Norrbotten Stål vill verka lokalt och arbeta tätt tillsammans med kunder i Norrbotten. Detta för att på så sätt kunna möjliggöra för en så kundanpassad logistiklösning som möjligt. Norrbotten Stål erbjuder ett komplett sortiment av stål och metaller anpassat för industrin och dess olika branscher i Norrbotten.  

– I vår bransch är logistik och kundservice A och O. Alla kunder har olika behov och som lokal distributör av stål och metaller kan vi anpassa våra logistiklösningar beroende på behov. Allt ifrån att kunden själv hämtar sitt material på vårt lager eller att vi kör ut materialet direkt till kunden via våra turbilar. Sist men inte minst kommer våra kunder få tillgång till vår kundportal med digitala självbetjäningstjänster och orderläggning via webbshop, säger Urban Lyxell.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Urban Lyxell, VD Tel. 0920-200171. E-post: urban.lyxell@norrbottenstal.se  

Om Norrbotten Stål

Norrbotten Stål har lokalt lager och säljkontor i Luleå. Vi har ett komplett sortiment av stål och metaller och bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning.

Leverans sker från vårt lokala lager i Luleå med korta leveranstider. Önskar du hämta din leverans så är du alltid välkommen.

Vi erbjuder hög service och rådgivning vid val av material och logistiklösningar. Alla våra kunder får tillgång till vår kundportal som innefattar digitala självbetjäningstjänster samt orderläggning online via webbshop.

Vårt företag är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, EN 1090-1, SBS, EPD EN 15804.

Norrbotten Stål ingår i Handelsstålgruppen i Sverige.

Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Dagens datum Valt lev. datum Tillgängligt lev. datum

Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.