text.skipToContent text.skipToNavigation

Ny funktionalitet och användarvänligt gränssnitt – idag har vi uppdaterat kundportalen

Idag har vi lanserat nya uppdateringar i kundportalen. Fokus ligger på ett nytt mer användarvänligt gränssnitt när det gäller att söka produkter på vår produktlistningssida.

Som i tidigare version har vi fortfarande två flikar när man besöker en produktkategori. Däremot har vi designat om de två olika flikarna och kallar dem nu Produkter och Varianter.

Möjligheterna till filteralternativ finns nu överst på sidan istället för till vänster på sidan, som i tidigare version.

Från variantvyn kan användaren klicka på Köp-knappen och lägga till artiklar i kundvagnen samt lägga till leveransalternativ och bearbetningsalternativ. Alla dessa alternativ, kommer ut som ett popup-fönster till höger på skärmen.

Mycket av dessa uppdateringar bygger på feedback vi fått från våra kunder och användare.

Vi hoppas att du som användare gillar dessa uppdateringar.

Upptäck nya möjligheter

Upptäck alla möjligheter som Norrbotten Ståls kundportal har att erbjuda och släppa loss ny affärspotential. Registrera dig helt utan extra kostnad.

Registrera dig här!
Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.