text.skipToContent text.skipToNavigation
Produktinformation

EN 10217-1 är svetsade handelsrör av stål för tryckbärande ändamål. De är avsedda som ledningsrör för olika media, till exempel luft, vatten och andra vätskor samt slam och grus. De används även i fjärrvärmenät och snökanonanläggningar. Dessa rör klarar de krav som ställs för att bli godkända att utsättas för tryck. Vår lagerstandard är P235TR1, en mer kvalificerad sort som är avsedd att motstå höga tryck (vilket anges med bokstaven ”P”). Rören är svetsade och används överallt där man måste transportera gaser, vätskor eller slam under måttligt höga tryck, t.ex. i varmvattenledningar, inom process- och kemisk industri samt i gruvdrift. Handelsrör är en vanlig produkt inom bland annat process- och kemiindustrin. De används även i gruvor och inom byggsektorn.

Dokument (ladda ner)
Produktdetaljer
Stäng Snabborder
Stäng Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Stäng Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.